Duurzaamheid

Altop International vertegenwoordigt Euroclima exclusief in Nederland. De slogan van Euroclima is “We care for better air”, logisch dus dat ook wij dit ideaal nastreven. Het ontwerpen en adviseren van luchtbehandelingssystemen die niet alleen schone en gezonde lucht leveren maar ook nog eens energiezuinig en besparend zijn, behoort tot ons dagelijks werk. Daar worden we enthousiast van!

Dit enthousiasme en plezier vinden wij niet alleen terug op onze werkdag. Het geeft ons ook vertrouwen in de toekomst. De energiestromen komen steeds beter in beeld en het terugwinnen van energie krijgt steeds hogere rendementen en meer toepassingen.

Naast het optimaliseren en minimaliseren van energieverbruik leveren ook wij een directe bijdrage. Inmiddels is 75% van ons wagenpark 100% elektrisch en komt bijna 50% van onze collega’s op de fiets naar het werk. Dit lijken kleine bijdragen, maar wij zijn ervan overtuigd dat alle beetjes helpen voor een beter milieu.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij VIridiAir. Het doel van ViridiAir is om zoveel mogelijk bedrijven in beweging te krijgen om bij te dragen aan schone lucht, door vooruit te lopen op regels vanuit de overheid inzake de luchtkwaliteit.

Wij willen ook de generatie na ons kunnen laten genieten van het prachtige Montferlands bos en laten recreëren in omgeving waarin de flora en fauna divers en gezond is. Zo heeft onze holding ook een doel om ‘echte’ (sport)grasvelden te optimaliseren en kunstgras te vervangen. Daarnaast produceren we duurzame producten voor de water- en luchtzuivering, afvalwater en veilige opslag van schadelijke (vloei)stoffen.

Kortom, we hebben belang bij de lange termijn, dus ook voor ons geldt…

“We care for better air!”

info@altop-international.nl +31 (0)316 - 82 00 30